px

Top 10 woningen

Bouwen aan levensgeluk!

SelektHuis biedt natuurlijke vele voordelen. De grootste is misschien wel de mogelijkheid om uw eigen woondromen en wensen uit te laten komen. En daarom is elk SelektHuis uniek.  Al ruim 35 jaar heeft SelektHuis duizenden verschillende woningen opgeleverd. Onze huizen kenmerken zich door de vele mogelijkheden met betrekking tot materialen, het verbreden of verlengen van een woning en de flexibele indeling van onze woningtypes.

Woning top 10

Dit zijn onze favorieten! De woningen die door het SelektTeam tot een droomhuis zijn verkozen. Regelmatig worden er nieuwe woningen opgeleverd en zal de top 10 dus ook nog wel eens wijzigen. Neem vooral een kijkje en bekijk welke uw favoriet is…

Een landelijke Matterhorn

Enschede

Deze prachtige landelijke woning in een groen gebied van Enschede, is gebouwd in opdracht van de Familie Berfelo. De Matterhorn is uitgebreid en o.a. voorzien van een rieten dak en zweeds rabat, wat in dit geval tot prachtige contrasten heeft geleid.

Meegroei woning

Enschede

Moderne woningen groeien in populariteit. Deze kubuswoning is afgeleid van ons basistype Granada. Strakke lijnen, sterke contrasten en weinig details zijn kenmerkend voor deze moderne stijl. Deze woning is erg geschikt voor toekomst gericht bouwen: op de begane grond worden standaard een slaap- en badkamer gerealiseerd!

Het jaren 30 herenhuis

Zeist

Deze woning is typerend voor de jaren 30-stijl. De woning is uitgevoerd in een rossige steen, wat zorgt voor eenheid in het geheel. De entree is uitgebouwd in de vorm van een risaliet. Op deze manier wordt veel ruimte in de hal gecreëerd, voor bijvoorbeeld een vide. De Breithorn, het basismodel van deze woning, is volledig aan te passen aan uw woonwensen.

De notariswoning

Ruurlo

De notariswoning blijft populair bij veel mensen. Dankzij de symmetrische uitstraling krijgt de woning de zo geliefde uitstraling. In de woning zijn veel klassieke details verwerkt: een lijst om de voordeur, de luiken, de roedes in de ramen. Deze notariswoning verdient zeker een plekje in de top tien. Een prachtig plaatje, in een zeer geliefde stijl!

Eigentijds landelijke stijl

Bergen op Zoom

Gijs en Corine Asselbergs koos voor een Matterhorn, in een eigentijds-landelijke uitvoering. "We wilden een huis met een warme uistraling. We kozen voor potdekselwerk. Het is echt ons droomhuis geworden!"

Cottage: landelijke stijl

Lepelstraat

Deze eiger in landelijke bouwstijl noemen we de cottage. Een geromantiseerde bouwstijl met prachtige landelijke details. Deze cottage is gelegen in een prachtige omgeving en een bijpassende tuin. Aan de achterzijde heeft deze woning een verrassend element!

De favoriet van Michiel

Nijverdal

Deze Weisshorn voor familie de Vries is een droom van een huis! Hier hebben we ook een Open Huis mogen houden en laten zien waar SelektHuis voor staat.

De Bernina van Sjaak

Halsteren

Deze woning is gebouwd vanuit het basistype Bernina en is één van de favoriete woningen van onze adviseur Sjaak van de vestiging Tholen. Met recht een prachtige eigentijdse woning!

Landelijk landhuis

Vlijmen

Deze Eiger is extra speciaal door de prachtige rietgedekte kap, de cape cod gevelbekleding en de mooie details zoals het ronde gevelraam in de garage en de roedeverdeling op de ramen. De opdrachtgevers hebben hiermee een mooie combinatie van materialen gekozen. Dit is met recht een droomwoning, niet alleen voor deze opdrachtgevers, maar wellicht ook voor u?

De jaren 30 woning

Zierikzee

Jaren 30 woningen hebben een tijdloze uitstraling en zijn daarom zo populair. Deze woning heeft de kenmerkende stijl van de jaren 30 met het comfort van nieuwbouw en hoort daarom onmiskenbaar in dit rijtje thuis.

Vraag brochure aan