px

Top 10 woningen

Elk huis is uniek

SelektHuis biedt natuurlijke vele voordelen. De grootste is misschien wel de mogelijkheid om uw eigen woondromen en wensen uit te laten komen. En daarom is elk SelektHuis uniek.  In het 35 jarig bestaan van SelektHuis heeft dat duizenden verschillende woningen opgeleverd. Dit zijn onze favorieten!

Het Landhuis

Apeldoorn

Deze schitterende woning in Apeldoorn heeft een landelijke stijl. De woning is volledig aangepast aan de woonwensen van de bewoners. Samen met de details en elementen, zoals de rieten kap, dakkapellen en uitbouw bij de voordeur, krijgt deze woning het landelijke karakter.

Meegroei woning

Ermelo

Moderne woningen groeien in populariteit. Deze kubuswoning is afgeleid van ons basistype Granada. Strakke lijnen, sterke contrasten en weinig details zijn kenmerkend voor deze moderne stijl. Deze woning is erg geschikt voor toekomst gericht bouwen: op de begane grond worden standaard een slaap- en badkamer gerealiseerd!

Het jaren 30 herenhuis

Zeist

Deze woning is typerend voor de jaren 30-stijl. De woning is uitgevoerd in een rossige steen, wat zorgt voor eenheid in het geheel. De entree is uitgebouwd in de vorm van een risaliet. Op deze manier wordt veel ruimte in de hal gecreëerd, voor bijvoorbeeld een vide. De Breithorn, het basismodel van deze woning, is volledig aan te passen aan uw woonwensen.

De Notaris woning

Haaften

De notariswoning blijft populair bij veel mensen. Dankzij de symmetrische uitstraling krijgt de woning de zo geliefde uitstraling. In de woning zijn veel klassieke details verwerkt: een lijst om de voordeur, de luiken, de roedes in de ramen. Deze notariswoning verdient zeker een plekje in de top tien. Een prachtig plaatje, in een zeer geliefde stijl!

Eigentijds landelijke stijl

Bergen op Zoom

Gijs en Corine Asselbergs koos voor een Matterhorn, in een eigentijds-landelijke uitvoering. "We wilden een huis met een warme uistraling. We kozen voor potdekselwerk. Het is echt ons droomhuis geworden!"

Cottage: landelijke stijl

Lepelstraat

Deze eiger in landelijke bouwstijl noemen we de cottage. Een geromantiseerde bouwstijl met prachtige landelijke details. Deze cottage is gelegen in een prachtige omgeving en een bijpassende tuin. Aan de achterzijde heeft deze woning een verrassend element!

In de Engelse stijl

Goudswaard

Bij deze woning is de landelijke bouwstijl gecombineerd met de klassieke: samen vormt dit de Engelse stijl. Een rustige gevelsteen is gecombineerd met rijke details. Denk aan luiken en dakkapellen. 2 stel openslaande tuindeuren geven doorgang naar een prachtige, landelijke tuin. Binnen in de woonkamer en keuken zorgen deze deuren voor een enorme hoeveelheid licht.

Cottagestijl

Vlijmen

Deze prachtige Eiger heeft door de rieten kap een landelijke uitstraling, maar geeft een knus gevoel. Grote raampartijen en dakkapellen zorgen voor veel licht en ruimte binnenin de woning waardoor het ruimtelijke gevoel blijft. Nieuwsgierig geworden?

Landelijk landhuis

Vlijmen

Deze Eiger is extra speciaal door de prachtige rietgedekte kap, de cape cod gevelbekleding en de mooie details zoals het ronde gevelraam in de garage en de roedeverdeling op de ramen. De opdrachtgevers hebben hiermee een mooie combinatie van materialen gekozen. Dit is met recht een droomwoning, niet alleen voor deze opdrachtgevers, maar wellicht ook voor u?

De jaren 30 woning

Zierikzee

Jaren 30 woningen hebben een tijdloze uitstraling en zijn daarom zo populair. Deze woning heeft de kenmerkende stijl van de jaren 30 met het comfort van nieuwbouw en hoort daarom onmiskenbaar in dit rijtje thuis.

Vraag brochure aan