Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Vakmanschap & Ambacht

Traditionele bouw is in Nederland de meest toegepaste bouwmethode. Traditioneel bouwen is een degelijke vorm van bouwen. De woning wordt op de bouwplaats steen voor steen gemetseld en met betonnen vloerelementen uitgevoerd. Vanwege de materialen en degelijke constructie heeft deze bouwmethode zich door de jaren heen bewezen als zeer betrouwbaar. De fundering is stabiel & veilig.

Traditionele bouw

Traditioneel bouwen vraagt veel vakmanschap van metselaars en timmerlieden. SelektHuis werkt met ervaren eigen metselaars en timmerlieden. De uitvoerder bewaakt de planning en ziet toe op juiste verwerking van de materialen. Dit alles ten goede van de kwaliteit. Onze vakmannen kunnen verschillende metselverbanden toepassen en er zijn zelfs verschillende voegafwerkingen. Deze kunnen bepalend zijn voor de uitstraling van jouw droomhuis.

Onze timmerlieden zorgen voor het verwerken van bijvoorbeeld sierlijsten en ander houtwerk. Extra aandacht wordt tegenwoordig gegeven aan het zorgvuldig isoleren en luchtdicht afwerken van de woning. De buitenmuren worden uitgevoerd als spouwmuur met een buitenblad van baksteen en een dragend binnenspouwblad. De ruimte hiertussen wordt grotendeels gevuld met isolatie.

We kunnen traditionele bouw goed combineren met andere bouwmethodes, waardoor de voordelen van iedere bouwmethode volledig benut kan worden. Denk hierbij aan kortere bouwtijd door gebruik van Prefab onderdelen. Echter eigen inbreng blijft gewaarborgd.

Voordelen:

  • Grote ontwerpvrijheid
  • Lange levensduur
  • Hoge verkoopwaarde
  • Kortere bouwtijd
  • Scherpe prijsverhouding

Allemaal vrij technisch natuurlijk en we kunnen er nog veel meer over vertellen, maar de boodschap van het verhaal is dat traditioneel bouwen jou de stabiele basis geeft voor een echt thuis!

Bouwstijlen

De woningen die we al hebben opgeleverd kunnen als inspiratie dienen voor jouw droomhuis. Ze laten ook perfect zien, welke mogelijkheden wij jou kunnen bieden als bouwbedrijf. Dat we niet zomaar een bouwbedrijf zijn die 12 in een dozijn huizen bouwt. Nee, wij bouwen elke dag aan weer een ander droomhuis.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven