px

Unieke kavel Westervoort

Unieke kavel Westervoort

Vlak bij Arnhem, aan de oevers van de Rijn, ligt de pittoreske plaats Foto 1 WestervoortWestervoort. In deze leuke plaats is een bijzondere kavel met uitzicht over de uiterwaarden van de Rijn te koop! Een unieke kans voor een unieke woning op een unieke plek. De kavel van ca. 500 m2 bevindt zich op steenworp afstand van de grote stad (Arnhem), maar de natuurrijke omgeving doet dat niet vermoeden.

Een schitterende locatie, vlakbij het natuurgebied Gelderse Poort, maar ook op steenworp afstand van het bruisende Arnhem. De kavel heeft het beste van twee werelden: de natuur en de stad. De rustieke sfeer van Westervoort geeft het dorpse gevoel. In Arnhem kun je je hart ophalen aan winkels, restaurants, uitgaansgelegenheid en musea, om vervolgens terug te keren in de serene rust van de natuurrijke omgeving van de kavel.

Kavel inclusief woning

Wilt u van alle gemakken voorzien worden? In samenwerking met SelektHuis kan NPO de kavel aanbieden inclusief woning. Het landelijk-moderne ontwerp dat speciaal voor deze kavel is ontwikkeld, (zie afbeelding) zal een afmeting hebben van 7.65 m bij 10.30 m. De prijs inclusief woning is €499.000,- V.O.N. Deze woning kunt u volledig Made by You maken: u kunt de afmetingen aanpassen, en ook qua indeling is een eigen ontwerp mogelijk. De topgevels van de woning zijn gesausd, of gestukt. Op een prachtig aangebouwd dakterras/balkon geniet u van het heerlijke uitzicht. De rieten kap laat de woning perfect passen in de landelijke omgeving.

Naast het ontwerp dat speciaal voor deze kavel is ontwikkeld, is ook een eigen Made by You-ontwerp is mogelijk. Hiervoor werkt u samen met onze ontwerpers en architecten.

Prijs inclusief woning          vanaf €499.000,- 
Prijs exclusief woning         €199.000,- V.O.N.