px

Inspiratie Woonstijl

Uw woonstijl

Wist u dat SelektHuis een eigen ontwerp-afdeling heeft? Op de derde verdieping van onze hoofdvestiging wordt met 20 tekenaars en ontwerpers volop ‘gebouwd;  aan uw droomhuis. Maar welke stijl heeft uw droomhuis eigenlijk? De ontwerpers starten met een één van de 23 basismodellen, maar die kan in elke gewenste stijl worden aangekleed. Wilt u weten welke woonstijl bij u past? Doe de Woonstijltest!

Pinterest

Ook op onze Pinterest vindt u meer inspiratie in verschillende woonstijlen! Tussen de honderden foto’s van droomhuizen, verschillende woonvertrekken, materialen en accesoires, staat ongetwijfeld iets dat u aanspreekt. Maak uw eigen moodboard voor uw droomhuis!

Inspiratie

Natuurlijk hebben wij ook voldoende inspiratie voor u om te bekijken. Blader door onze inspiratie topics, bekijk de SelektHuizen en stel uw eigen droomhuis samen aan de hand van al uw favoriete elementen! Neem uw moodboard mee tijdens het gesprek met uw adviseur, zo heeft u duidelijk in kaart wat uw woonwensen zijn en kunt u deze bespreken.