Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Aanvraag omgevingsvergunning

Het is heel begrijpelijk, dat je als toekomstige huizenbouwer niet helemaal thuis bent in het hele vergunningstraject.  Wij maken zelf bouwen graag makkelijk en daarom verzorgt onze tekenkamer  het hele vergunningstraject en de welstandsgoedkeuring. Waarom? We zijn bekend met de verschillende gemeentes, we houden rekening met de bebouwingsvoorschriften en houden korte lijnen tijdens het vooroverleg. Daar waar wijzigingen moeten plaats vinden, in verband met welstandstoetsing, kunnen we dan ook snel schakelen.

De Tekenkamer

Wat SelektHuis onder andere onderscheid van andere lokale bouwbedrijven is onze tekenkamer! Tijdens evenementen zoals het Kijkje in de Keuken en de Open Dagen laten we onze tekenkamer ook graag even zien. Er wordt uitgelegd wat we hier zoal doen. We hebben namelijk een heuse verdieping vol bouwkundige tekenaars, eigen architecten, een constructeur en een energiespecialist, in totaal een sterk specialistisch team van 19 medewerkers.

Werkzaamheden variëren van het maken van een schets, tot het uitwerken van het schetsontwerp tot aan het maken van een definitief ontwerp inclusief het aanvragen van de omgevingsvergunning. Vervolgens zorgt deze afdeling er ook nog eens voor dat alles compleet wordt aangeleverd bij de collega’s van Werkvoorbereiding en Uitvoering.

Specialisten

Als onderdeel van de tekenkamer hebben we een aantal vakmensen, die continue bijdragen aan innovatie. Ze dragen bij door dagelijks hun specialisme uit te oefenen, door hun kennis te delen intern en hiermee ook bij te dragen aan verbeteringen in het bouwproces. Denk hierbij aan een energie- of luchtdichtheidsspecialist bijvoorbeeld. Wil je meer weten over alle vakmensen die we in eigen huis hebben?

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven