Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Accupakketten

Heb je veel PV zonnepanelen? Dan zal je niet alle opgewekte energie direct gebruiken. Vooral overdag als de zon schijnt, zijn veel mensen niet thuis. Deze energie lever je terug aan het net en kun je weer gratis terug vragen op het moment dat je de energie wel nodig hebt. In de Veelgestelde vragen over salderen en de terugleversubsidie is al uitgelegd hoe dit precies werkt. Zolang de salderingsregeling van kracht is, is dit ook geen probleem. Op dit moment is het daarom nog niet interessant is om energie op te slaan.

In de veelgestelde vragen is ook uitgelegd dat salderen tot het verleden gaat behoren. Vroeg of laat komt er een moment waarop de salderingsregeling wordt aangepast en er geen voordeel meer wordt gehaald uit het terug leveren van energie die je niet direct gebruikt. Dan wordt het interessant om de opgewekte energie van de PV zonnepanelen niet terug te leveren aan het net en deze zelf op te gaan slaan in accupakketten.

Op dit moment is het produceren van duurzame accupakketten nog volop in ontwikkeling. Het is nog onduidelijk wanneer dit op de markt verschijnt.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven