Balansventilatie

Dankzij balansventilatie (warmteterugwinning) wordt “vuile” lucht afgevoerd en schone lucht daarvoor in de plaats aangevoerd. Dankzij het WTW systeem (warmteterugwinning) wordt echter ook een deel van de warmte behouden en hergebruikt. Waar deze normaal eigenlijk gewoon verloren gaat. Door deze installatie en vorm van ventileren kun je dus flink besparen op energie. Je houdt bovendien een constante doorvoer van frisse lucht in huis.

Warmteterugwinning

Balansventilatie met warmteterugwinning functioneert alleen goed wanneer deze installatie goed berekent, aangebracht en onderhouden wordt. Dat eerste doet onze EPC Specialist voor jouw droomhuis en dat tweede doen onze vakspecialisten natuurlijk! Daarnaast geven we je informatie over hoe de installatie onderhouden moet worden. Hier ben je dan zelf verantwoordelijk voor.

Geïnteresseerd in energiezuinig bouwen? Lees hier dan meer!