Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Terug

Bouwbesluit

Het bouwbesluit, wat is dat?

Het Bouwbesluit schrijft ons voor waaraan een woning minimaal moet voldoen op het gebied van diverse categorieën. Denk hierbij aan veiligheid, energiezuinigheid en bruikbaarheid. Deze bouwtechnische bouwschriften gelden eigenlijk voor alle bouwwerken in Nederland, niet alleen woningen, maar ook ziekenhuizen, winkels en bedrijfspanden. Zelfs verbouwingen vallen onder het bouwbesluit. Het is dus veelomvattend.

Het eerste bouwbesluit is in 1992 in werking gesteld, daarmee werden de bouwvoorschriften vastgelegd en voor het hele land gelijk. Inmiddels zijn er al allerlei wijzigingen op het bouwbesluit toegepast die bijdragen aan onze veiligheid, het milieu, onze gezondheid en meer. Onze energiespecialist houdt deze wijzigingen nauwlettend in de gaten. Hij zorgt er samen met de luchtdichtheidsspecialist, onze tekenaars en adviseurs voor dat ons Slim Bouwen bouwconcept up-to-date is!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven