Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Terug

Ik droom al jaren van het bouwen van mijn eigen vrijstaande woning. Hoe gaat dat in zijn werk?

Een vrijstaande woning op een kavel bouwen is een droom die in steeds meer Nederlandse gemeenten mogelijk wordt gemaakt. SelektHuis biedt ruime mogelijkheden voor het bouwen van een vrijstaand huis. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden van het laten bouwen van jouw eigen droomhuis.

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek informeren we je volledig over de mogelijkheden van het bouwen van een vrijstaande woning binnen het bestemmingsplan. Al tijdens de eerste gesprekken komen zaken als ontwerp, prijzen, materiaal en bouwtijd aan bod. Binnen het bouwconcept van SelektHuis heb je de volledige vrijheid om elke bouwactiviteit in eigen beheer uit te voeren. SelektHuis helpt je bij het kiezen van het basismodel. Van daaruit kijken we naar de situering op de kavel en de materialen. Kortom: alles wat met bouwen te maken heeft.

Specialisten

SelektHuis is door heel Nederland dé specialist in het bouwen van vrijstaande woningen. Met 6 vestiging door heel Nederland zijn wij bovendien altijd in de buurt. Met behulp van ons bewezen bouwconcept vertalen wij jouw wensen naar een droomhuis. Kies daarom voor SelektHuis en profiteer van onze jarenlange ervaring met het bouwen van een woning op een eigen kavel.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het bouwen van een vrijstaande woning door SelektHuis? Neem dan eens contact op met ons Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven