Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Cape Cod

Wat is Cape Cod?

Cape Cod is een type gevelbekleding. Er zijn verschillende soorten gevelbekleding namelijk, die de buitenste laag van de gevel vormen en op verschillende manieren op het ontwerp van een woning toegepast kan worden.

Er kan gevelbekleding toegepast worden in verschillende kleuren, structuren en texturen. Daarnaast kan het van hout zijn of kunststof bijvoorbeeld. Cape Cod is een houten variant, dat veel weerstand biedt tegen wisselvallige weersomstandigheden. Het is dus van dermate kwaliteit dat deze langdurig bestendig is tegen de weersinvloeden. Het wordt gemaakt van Lodgepole Pine (Noord – Amerikaans grenen).

 

Een huis bouwen met een karakteristiek element

Een woning met dit type gevelbekleding krijgt meteen een hele andere uitstraling. Het wordt afgewerkt met een hoogwaardige watergedragen acrylaatlak en is bovendien in vele kleuren leverbaar. Wil je een natuurlijke uitstraling, ook dat is mogelijk met een semi-transparante lak.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven