Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Casco

Bij een casco woning doet SelektHuis alleen de ruwbouw. De gehele afwerking van de woning komt voor eigen rekening. De woning wordt zover gebouwd dat deze wind- en waterdicht is. Dakpannen zijn dan gelegd, kozijnen, ramen, deuren en glaswerk zijn aangebracht.

Waarom Casco?

Casco bouwen kun je doen om verschillende redenen. Het kan de ultieme droom zijn voor iedere doe-het-zelver, je wil inspraak in hoe jouw woning eruit komt te zien en je wilt zelf bijdragen aan de woning. Het kan ook zijn dat je budget beperkt is en dat je juist door casco te bouwen het binnen het budget kan houden.

Wil je meer weten over de verschillende afwerkingsniveaus? Lees er dan alles over op casco bouw. Ook hebben we een SelektSpecial met allerlei handige informatie, deze vraag je aan via het formulier onderaan de casco bouw pagina.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven