Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Constructeur

Wat doet de constructeur?

In het kort, dient de constructeur er voor te zorgen dat jouw woning voldoende stevig in elkaar zit simpel gezegd. Zo simpel ligt het natuurlijk nooit! Om het wat ingewikkelder te maken zullen we het iets meer uitleggen;

De constructeur kiest het juiste type fundering. Dit gebeurt aan de hand van de gemaakte sonderingen. Op basis van deze sonderingen kan hij/zij kiezen voor een strokenfundering of een fundering op palen. Ook worden de afmetingen van de lateien (draagconstructie) en de eventuele stalen liggers berekend. Tijdens het uitwerken van de bouwaanvraag adviseert deze persoon bovendien onze bouwkundige tekenaar over de toe te passen constructies.

Bij SelektHuis heb je alles onder één dak!

Naast eigen bouwpersoneel, een prefab hal en verfspuiterij, hebben we dus ook een eigen tekenkamer. Hier zitten ontwerpers, maar ook bouwkundige tekenaars. Alles onder één dak!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven