Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Terug

Frans balkon

Op de verdieping kun je kiezen voor een frans balkon, dit is eigenlijk meer een hekwerk aan de gevel voor één of meer naar binnen draaiende deuren. Maar wanneer je de deuren opent, is er geen balkon om op te stappen, dus waarom zou je hier voor kiezen als je niet daadwerkelijk op het balkon kan zitten?

Nou hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Denk aan:

  • Financiële plaatje; een echt balkon is natuurlijk een stuk prijziger op te realiseren dan een frans balkon
  • Je wilt geen balkon maar wel de deuren open kunnen zetten, zodat dit voor verfrissing kan zorgen bij een groot oppervlak
  • Tegelijkertijd, kun je ook gewoon voor het balkon gaan zitten, in de zon en het voelt net zo lekker als een gewoon balkon!

Een frans balkon kun je het beste realiseren aan de zijde van de woning waar je de meeste zonuren hebt.

Basismodel Trentino

Een frans balkon is ons niet onbekend. Sterker nog, het basismodel Trentino heeft standaard een frans balkon! Wil je bekijken of dit iets voor jou is of meer zien van dit basismodel. Bekijk het dan hier.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven