Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Terug

Hoe gaat SelektHuis om de stikstof regelgeving?

Soms loop je tijdens je zoektocht naar het vormgeven van je bouwplannen tegen vragen aan. In deze veelgestelde vraag leggen we uit waarom het stikstofbeleid van de overheid geen problemen hoeft te veroorzaken voor je nieuwbouwplannen.

De krant staat er vol mee. De boeren staken. En veel grote bouwprojecten liggen plat. De stikstof problematiek roept vragen op over de toekomst van onze bouwprojecten. Wij kunnen ons voorstellen dat je bouwplannen hierdoor onzeker worden. Die onzekerheid is nergens voor nodig. Kortweg kunnen we stellen dat deze ontwikkelingen vaak geen directe invloed op jouw bouwplannen heeft. We leggen je uit waarom…

Stikstofdepositie

Sinds 29 mei 2019 zouden alle projecten getoetst moeten worden op hun stikstofdepositie om aan de Europese regelgeving te kunnen voldoen. Ook bij de particuliere bouw zoals bij SelektHuis moet voor elk project een stikstofberekening gemaakt worden om inzicht te krijgen op de invloed/toename van de stikstofdepositie op Natura 2000-gebieden.

Voor projecten buiten Natura2000 gebieden is dit niet probleem. Het enige dat wellicht nodig is, is een extern onderzoek naar de stikstofemissie. En ook deze regelen wij voor je!

WAAROM SELEKTHUIS VAAK VOLDOET AAN DE STIKSTOF NORM

  • Wij werken weinig met zware machines
  • Onze stikstofuitstoot is erg laag door Slim Bouwen (ons efficiënte bouwsysteem)
  • Alle vele onderzoeken van SelektHuis hebben aangetoond dat ons bouwwijze een bouwvergunning niet in de weg staat

Niets om je zorgen over te maken dus!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven