Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Terug

Hoe gaat SelektHuis om met de PFAS problematiek?

De krant staat er vol mee. De boeren staken. En veel grote bouwprojecten liggen plat. De PFAS problematiek roept vragen op over de toekomst van onze bouwprojecten. Wij kunnen ons voorstellen dat je bouwplannen hierdoor onzeker worden.

De belangrijkste boodschap is voornamelijk dat je je niet bang moet laten maken.

Wat is PFAS?

De afkorting PFAS staat voor poly- en perfluoralkylstoffen. Dat zijn door de mens gemaakte chemische stoffen die van nature niet in het milieu voorkomen, maar door het wijdverbreide gebruik in de industrie op heel veel plaatsen in de bodem en het grondwater blijken te zitten.

Waarom SelektHuis vaak voldoet aan de PFAS norm

PFAS speelt geen rol omdat wij geen grond van de bouwplaats af voeren. Alle vele onderzoeken van SelektHuis hebben aangetoond dat ons bouwwijze een bouwvergunning niet in de weg staat.

Niets om je zorgen over te maken dus!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven