Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug Bekijk alle evenementen

Hoe kan ik een woning van SelektHuis bekijken?

Wil je een eigen huis laten bouwen? En ben je op zoek naar meer informatie over nieuwbouw? Soms wil je tijdens je zoektocht gewoon zien hoe anderen bouwden. Daarom krijgen we vaak de vraag: hoe kan ik een SelektHuis bekijken? In deze veelgestelde vraag leggen we uit hoe je een voorbeeld woning van SelektHuis levensecht kunt bekijken.

Bij het maken van bouwplannen komt er veel op je pad. Allereerst ga je aan de slag met het ontwerp van de woning. Maar ondertussen ga je op zoek naar een bedrijf dat de woning voor je kan bouwen.

een huis bouwen wordt tastbaar

In deze fase is alles nog mogelijk en ongrijpbaar. Daarom kan het fijn zijn om inspiratie op te doen bij andere woningen. Je ontdekt wat handig is in het ontwerp. Maar je ervaart ook het afwerkingsniveau en kwaliteit van het bouwbedrijf. Tijdens het maken van je bouwplannen is het daarom altijd een goed idee om eens woning van het bouwbedrijf te gaan bekijken.

Bij SelektHuis zijn we trots op ons werk. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om een SelektHuis woning te bekijken. Dit kan een pas opgeleverde woning zijn die wij open stellen voor bezichtiging of een huis waar de opdrachtgevers al jaren met plezier wonen. Maar ook nieuwe technieken, zoals virtual reality en 3D modelleren kunnen helpen om een goede voorstelling te krijgen van onze werkwijze, het ontwerp en het resultaat. En sinds kort hebben wij ook een eigen woning waar je een kijkje kunt nemen: onze modelwoning.

Rondlopen door een pas opgeleverde woning

Nog altijd merken we dat klanten het liefst zelf door een woning lopen om een goed beeld van de woning, de indeling en het afwerkingsniveau te krijgen. Daarom organiseren wij regelmatig Open Huizen. Tijdens een Open Huis zetten wij de deuren van een pas opgeleverde woning open zodat je op je eigen manier rond kunt wandelen en inspiratie kunt opdoen.

Referentielijst

Helaas kan het voorkomen dat er geen Open Huis bij jou in de buurt is. Gelukkig bouwen wij zo’n 250 woningen per jaar en staat er dus altijd één bij jouw in de buurt. Ons Team advies & verkoop kan je de adressen geven van deze woningen om zelf eens op pad te gaan langs deze woningen. Wil je ook zo’n referentielijst ontvangen? Bel dan ons Team advies & verkoop op 0548 537 555

SelektStraat

Elke mens is uniek. Daarom zijn ook alle woonwensen anders en bouwen geen woning hetzelfde. De kans dat we dus een woning hebben gebouwd die voldoet aan jouw woonwensen is dus klein. Daarom zetten wij meer en meer nieuwe technieken in om te laten zien hoe de woning van jouw dromen eruit komt te zien. In de SelektStraat kun je bijvoorbeeld op virtuele tour door alle basismodellen van SelektHuis. Hiermee krijg je een goed beeld van de woningen in de basis. Deze kun je vervolgens helemaal naar jouw wens laten aanpassen in een persoonlijk ontwerp.

Modelwoning

Tenslotte hebben wij een eigen SelektHuis woning. Deze modelwoning stellen we graag voor je open, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om door een SelektHuis woning te lopen. Het is mogelijk om deze modelwoning te bezichtigen tijdens één van de evenementen die we organiseren. Elke eerste zaterdagochtend en derde donderdagavond van de maand organiseert SelektHuis een inloopdag in de woning. Naast de woning zelf is er ook altijd een adviseur in de buurt die al je vragen kan beantwoorden. Daarnaast is het mogelijk om de woning op afspraak met je adviseur te bezoeken.

Bekijk dus snel de evenementenagenda voor een kijkje in een woning van SelektHuis!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven