Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Hoe kom ik aan een bouwkavel?

Als je op zoek bent naar een bouwkavel dan kun je je hiervoor via diverse kanalen inschrijven. SelektHuis werkt ook vaak mee aan nieuwbouwprojecten. Bekijk het overzicht met projecten of er een nieuwbouwproject bij jou in de buurt is. Wellicht kunnen we je van meer informatie voorzien met betrekking tot uitgifte van de kavels.

Bouwkavels via gemeente

Kavels die via de gemeente worden verkocht, worden aan kopers aangeboden via wachtlijsten of door loting. Ben je van plan te gaan bouwen, neem dan eens contact op met jouw gemeente om te vragen of er kavels beschikbaar zijn.

Tips bij het kopen van een bouwkavel

Om tot de realisatie van jouw droomhuis te komen, zijn er wat dingen die je wilt weten:

  • Vraag de gemeente of de bouwkavel een woonbestemming heeft.
  • Vraag de gemeente wat de bebouwingsvoorschriften zijn.
  • Houdt rekening met de ligging van de kavel t.o.v. bestaande- en toekomstige bebouwing. Denk hierbij ook aan stand van zon, tuinligging, etc.
  • Ga altijd ter plaatse de bouwkavel bekijken en laat je daarbij indien mogelijk door een deskundige ondersteunen
  • Laat een schoongrondverklaring afgeven.¬†Koop je de bouwkavel niet van de gemeente, maar van een particulier? Dan is de verkopende partij niet verplicht een zogenaamde schoongrondverklaring af te geven.
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven