Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Hoe werkt de Woningborg garantie?

Een nieuw huis is een grote aankoop. Misschien wel je grootste ooit. Je wilt dan geen enkel risico lopen. Daarom is het verstandig uit te zoeken welke garanties aan de woning verbonden zijn. Deze garanties bieden zekerheid en ontzorgen. Bijvoorbeeld de garantie van Woningborg.

Woningborg certificaat

Woningborg zorgt dat elke bouwende Nederlander gegarandeerd goed kan wonen. Dat realiseren zij door goede financiële en technische waarborgen plùs concrete technische adviezen. De bouwbranche gebruikt deze waarborgen en adviezen om nog betere woon- en werkomgevingen te creëren met minder risico’s, gebreken en faalkosten en tegen scherpe premies.

De garanties

Als je kiest voor een aanneemovereenkomst met Woningborg certificaat  wordt een modelaannemingsovereenkomst opgesteld door de bouwer. Dit is een koopovereenkomst met Woningborg-garantie. Deze overeenkomst wordt door de medewerkers van Woningborg beoordeeld op kwaliteit, consumentenrecht en juridische geldigheid. Daarna wordt de overeenkomst technisch beoordeeld. Hierbij wordt gekeken of aan alle eisen (die overigens net even hoger liggen dan de regulier bouwvoorschriften) wordt voldaan. Vervolgens wordt op de bouw steekproefsgewijs gecontroleerd of er ook gewerkt wordt volgens de bouwvoorschriften en eisen.

Zo bouw je met de zekerheid dat:

  • Je huis wordt afgebouwd bij faillissement
  • De opleverpunten worden opgelost bij faillissement
  • Klachten en gebreken tijdens de onderhoudsperiode worden opgelost bij faillissement
  • De aannemer juridisch, technisch en financieel betrouwbaar is
  • Je huis technische beoordeeld wordt
  • Een onafhankelijke partij klaar staat bij geschillen
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven