Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Ik heb (een optie op) een kavel. Hoe nu verder?

Optie op bouwkavel, en nu? Je bent dus inmiddels de trotse bezitter van een eigen kavel en je wil zo snel mogelijk een eigen huis bouwen. Wij werken met ruim 20 basismodellen waarbij woningen verbreed, verlengd en verhoogd kunnen worden. De materialen kun je zelf uitzoeken om een specifieke bouwstijl te creëren en je hebt inspraak op de indeling van het huis passend bij jouw levensstijl.

Als je in het bezit bent of een optie hebt op een bouwkavel, dan gaan wij hier over graag met je in gesprek. Je kunt uiteraard ter inspiratie eerst onze SelektLiving aanvragen. Deze dikke brochure staat boordevol inspiratie en handige tips.  Verder kunnen wij je wekelijks op de hoogte houden van alle belangrijke onderwerpen door deze rechtstreeks in jouw mailbox te stoppen. Wil je dit? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we je volledig informeren over de mogelijkheden om op jouw kavel jouw huis te bouwen. We houden rekening met:

  • het bestemmingsplan
  • het type woning
  • de situering op de kavel
  • de te volgen procedures
  • materiaalkeuze
  • kortom: alles wat met het bouwen van jouw droomwoning te maken heeft.

SelektHuis heeft jarenlange ervaring op het gebied van het bouwen van een huis op een eigen kavel en kan je daarom deskundig adviseren over het bouwen van jouw eigen droomhuis.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven