Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Ik wil een eigen huis bouwen, kan dat ook bij SelektHuis?

Ik wil een eigen huis bouwen, kan dat ook bij SelektHuis? Jazeker! Als dit jouw grote droom is, aarzel dan niet langer en maak gebruik van de kennis en kunde van SelektHuis. Online vind je hier uitgebreide informatie over alles rondom het bouwen van een woning. Er is erg veel dat op je afkomt bij het bouwen van een huis. Neem dus alle tijd om de informatie door te nemen en je voor te bereiden.

Eigen huis bouwen

Bij SelektHuis is dit echt een makkie! Onze adviseur bespreekt samen met jou het budget, jouw woonwensen en wat mag binnen de bouwvoorschriften. Is alles naar wens en heb je er een goed gevoel bij? Dan geven we er een klap op en maakt onze tekenkamer de tekeningen in orde. De constructeur gaat ook aan de slag met zijn berekeningen en vervolgens wordt jouw bouwaanvraag ingediend bij de gemeente. Hier hoef jij helemaal niets voor te doen! Wij streven er naar om onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo kunnen wij doen waar we goed in zijn en elke dag met passie doen: een huis bouwen, die aanvoelt als een thuis.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij SelektHuis? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven