Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Kan ik een huis in de vrije sector bouwen met SelektHuis?

Bouwen vrije sector? Het bouwen van jouw droomhuis samen met Selekthuis in de vrije sector, maakt wonen volgens jouw wensen mogelijk. In de vrije sector kies je namelijk zelf wie jouw huis ontwerpt & bouwt. Je bent niet gebonden aan een bepaalde aannemer, architect of projectontwikkelaar. Wanneer je kiest voor vrije sector bouwen, wordt prachtig wonen en eindeloos genieten werkelijkheid.

Jouw droomhuis

Bouwen in de vrije sector heeft dus veel voordelen. Zo bepaal je binnen de gemeentelijke bebouwingsvoorschriften over:

  • de vormgeving
  • de afmetingen
  • de indeling

Met onze basismodellen als geraamte, kun je samen met de adviseur alle woonwensen in kaart brengen en jouw eigen unieke woning realiseren. We hebben bovendien op onze hoofdvestiging in Rijssen een tekenkamer. Hier komen onze woningen tot leven en start de realisatie van honderden droomhuizen. Wij regelen daarnaast ook de vergunningsaanvraag voor je. Ons streven is om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo kun jij je bezig houden met alle andere zaken, zoals kiezen van de materialen, de deuren en dakpannen bijvoorbeeld. Laten we nog maar zwijgen over het uitkiezen van jouw nieuwe interieur. Wat dat betreft is er nog genoeg werk aan de winkel!

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis? Neem dan ook eens contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven