Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Kan ik mijn eigen sanitair kiezen?

Een belangrijk onderdeel van je woning is het sanitair van de badkamer en toilet. Deze is bij SelektHuis inclusief. Dat betekent dat we de woning in een sleutelklare afwerking, opleveren met een complete badkamer en toilet. Maar betekent dit ook dat je zelf geen keuze meer hebt in het tegelwerk, de materialen en de indeling van de badkamer? Natuurlijk niet. We leggen je kort uit hoe het werkt.

In de basis

Bij SelektHuis werken we met ruim 20 verschillende basismodellen. Het basismodel is enkel een geraamte om de woning van je dromen helemaal zelf te kunnen aankleden. Een basismodel van SelektHuis kun je een beetje zien als een plattegrond, die we samen met jou vanaf de grond helemaal opbouwen en aankleden. Een basismodel heeft ook al alles in zich om comfortabel te kunnen wonen met onder andere zonnepanelen en vloerverwarming. Hier is een basisprijs voor, zoals te zien is in onze prijslijst.

Natuurlijk heeft een basismodel ook een basis indeling, een basis gevelsteen en basis materialen. En dus heeft het basismodel ook een basis badkamer en toilet.

De basis badkamer

Dit sanitair en tegelwerk zit in elk basismodel van SelektHuis. De badkamer is uitgevoerd met een toilet, RVS-douchedrain en design radiator en het sanitair is van Villeroy en Boch. Een degelijk en kwalitatief goed uitgangspunt.

Aanpasbaar

Vanuit de basis is alles aanpasbaar. Dus ook de badkamer. Je kunt ervoor kiezen om de badkamer en of de toilet geheel in eigen beheer uit te voeren. Dan ontvang je de stelpost hiervoor retour.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen tegelwerk en sanitair uit te zoeken bij één van onze partners. SelektHuis zorgt voor de juiste tekeningen, voorbereidende werkzaamheden en de plaatsing van jouw uitgezochte badkamer en toilet.

 

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven