Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug Afspraak maken

Wat kost een eigen huis bouwen?

Een huis bouwen, hoe haalbaar is dat? Wat kost het allemaal om een vrijstaande woning te bouwen, wat moet je regelen en waar moet je rekening mee houden? We geven je graag meer informatie en wat tips over kosten voor het bouwen van een nieuw huis en de bijkomende kosten. Zo kunnen jullie de volgende stap op weg naar jullie droomhuis maken!

Kosten huis bouwen: 5x tips om de kosten van een huis bouwen inzichtelijk te krijgen

1. Financiele checklist kosten huis bouwen

Download deze handige financiële checklist van SelektHuis. Hier staan alle kostenposten op waar je mee te maken krijgt. De checklist heeft handige kolommen waar je voor jezelf de kosten, nadat je deze achterhaalt hebt op kunt invullen. In de tweede kolom staat een vinkje bij de kostenposten, die bij SelektHuis inclusief zijn. Denk hierbij aan de kosten voor het tekenen van jouw woning, het indienen van de bouwaanvraag bij de gemeente en het vervolg van het vergunningstraject. Constructeurskosten, de EPC – berekening, sonderingen, tegelwerk, sanitair en schilderwerk is inclusief, wanneer je kiest voor een basismodel van SelektHuis met een Sleutelklaar afwerking.

2. Woningen

We hebben een overzicht met opgeleverde woningen van opdrachtgevers die je voor zijn gegaan. Regelmatig vullen we deze ook aan met nieuwe woningen, waarbij altijd één van onze basismodellen als uitgangspunt is genomen. Door middel van de filters in het overzicht kun je zoeken naar een woning die het meest aansluit bij jouw voorkeuren en budget. Zie je een woning die je aanspreekt? Je kunt doorklikken op de woning en alle informatie omtrent deze woning doornemen met wat aanvullende foto’s. Ook kun je onderaan de pagina een aanvraag doen om informatie & prijzen via de mail te ontvangen. Zo krijg je een goede indruk wat een huis kost die aansluit bij jullie woonwensen!

3. Brochure & prijslijst

Vraag vrijblijvend onze woningbrochure aan! Hier staat informatie omtrent al onze basismodellen in, de mogelijkheden die er zijn en geeft veel inspiratie. De bijgevoegde prijslijst geeft inzicht in de kosten van de verschillende basismodellen, van sleutelklaar tot een casco woning.

4. Contact Team Advies & Verkoop

Vind je het toch fijner om iemand te spreken en alle vragen die je hebt te kunnen stellen? Neem dan contact met ons Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

5. Een SelektHuis evenement bezoeken

Wij organiseren regelmatig een Open Huis bij een opgeleverde woning of een Open Dag. Deze evenementen staan online en je kunt je hier gewoon voor aanmelden. Zo kun je laagdrempelig kennis maken met SelektHuis, meer gevoel krijgen bij de afwerkingen van een woning, ruimtelijk gevoel, want wat heb je nou eigenlijk nodig aan ruimte? En het SelektTeam vragen stellen die je hebt, terwijl je aan het oriënteren bent. Win-Win!

Ben jij al helemaal voorbereid?

Heb jij al heel veel inzichtelijk, zoals het budget dat je hebt, een kavel op het oog en weet je ook wat hier gebouwd mag worden? Dan zou je ook al een afspraak kunnen maken met de adviseur. Tijdens het gesprek bespreken jullie de woonwensen, welk basismodel geschikt is en hoe jullie het nieuwbouwhuis binnen het gestelde budget zouden kunnen realiseren. Dat is meer dan alleen het bepalen van de m3-prijs x de inhoud natuurlijk. Een goede specificatie en een duidelijke productomschrijving zijn dan ook onmisbaar! Zo weet jij als opdrachtgever precies wat jij krijgt met jullie budget.

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven