Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Wat kost een eigen huis bouwen?

Je hebt plannen om een eigen huis te laten bouwen, maar wil wel graag weten of dat plan financieel haalbaar is? De adviseur uit jouw regio bespreekt de woonwensen in combinatie met de bouwvoorschriften met jou en brengt vervolgens de kosten duidelijk voor je in kaart. Op die manier komt je nooit voor verrassingen te staan!

Binnen budget

Natuurlijk wil je de plannen voor jouw nieuwbouwhuis binnen het gestelde budget realiseren. Dat is meer dan alleen het bepalen van de m3-prijs x de inhoud. Een goede specificatie en een duidelijke productomschrijving zijn dan ook onmisbaar: het is voor jou als opdrachtgever namelijk belangrijk om te weten wat je precies krijgt voor jouw geld.

Tekenkosten zijn inclusief

Wij brengen vooraf alle kosten in kaart; stellen samen met jou de technische tekeningen op; dienen jouw bouwaanvraag in bij de gemeente en verzorgen het gehele bouwtraject tot en met de oplevering.

Prijslijst basismodellen

Al onze basismodellen hebben een vaste prijs. Vraag de uitgebreide brochure aan en laat je verrassen door de mogelijkheden. De bijgevoegde prijslijst geeft inzicht in de kosten van de verschillende basismodellen, van sleutelklaar tot een casco woning. Klik hier voor voorbeelden van woningen.

Snel een prijsindicatie?

Heb je een leuke woning gezien op onze website en wil je graag weten wat deze kost? Als deze tussen de opgeleverde woningen staat, kun je vaak al een kostenindicatie opvragen. Kun je het niet vinden, neem dan contact met ons Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.