I.v.m. de vakantieperiode zijn wij van 20 – 24 juli verminderd bereikbaar en van 25 juli – 9 augustus gesloten. Meer informatie

Terug

Legeskosten

Bij het bouwen van een woning ben je bij het aanvragen van de omgevingsvergunning leges verschuldigd. Dit is gemiddeld 3,2% van de bouwkosten, maar verschilt per gemeente. Vraag dus even bij je gemeente na wat de legeskosten bedragen, zodat je dit kunt meenemen in het kostenoverzicht.

Omgevingsvergunning

Ga je bouwen met SelektHuis, dan betekent dat wij de omgevingsvergunning voor je aanvragen. We nemen je hier al het papierwerk en het overleg uit handen, zodat je je hier in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken. We doen dit als gemachtigde. Dat houdt in dat we het namens jullie aanvragen. De legeskosten worden vervolgens ook rechtstreeks aan jullie berekend door de gemeente. Deze kosten (leges) zijn dus niet inbegrepen bij SelektHuis en dien jezelf tijdig te voldoen aan de gemeente.