Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

PV Paneel of zonnepaneel

In de bouwwereld gebruiken we de term PV paneel, maar we kennen ze voornamelijk als zonnepaneel. PV staat voor photo voltaic. Een paneel bestaat uit een groot aantal zonnecellen en kan door het opvangen van zonlicht, stoom opwekken.  We plaatsen dan ook PV panelen om zelf stroom op te wekken om te voorzien in het verbruik.  De elektriciteit die je opwekt maar niet nodig hebt, kan naar het openbare net gevoerd worden. Registreer ook altijd de zonnepanelen op energieleveren, zodat jouw leverancier weet dat jij je eigen stroom opwekt.

Standaard bij SelektHuis

In de basis worden de basismodellen van SelektHuis uitgevoerd met zes PV panelen. Dit is al zo ruim dat hiermee vrijwel elk persoonlijk bouwplan voldoet aan de regelgeving uit het Bouwbesluit. Selekthuis werkt momenteel met Monokristallijn All Black panelen met een vermogen van 280 Wp. Dit brengt ca. 230 kWh/ jaar per zonnepaneel op. We monteren ze indaks, waardoor de panelen tussen de dakpannen liggen en een mooier geheel vormen met de woning. Heb je een aanbouw? Dan kun je de panelen ook mooi wegwerken, door ze op het plat dak te laten monteren.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven