Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Terug

Rc Waarde

Dit geeft de waarde aan van het isolerend vermogen van de hele constructie zoals de vloer, hellend dak of spouwmuur. Hoe hoger de waarde, hoe minder de constructie aan warmte verliest.