Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Terug

Rollaag

Een rollaag kom je in veel woningen tegen. Dus als we je laten zien wat een rollaag is, weet je het ook meteen. Een rollaag is een metselverband, waarbij de bakstenen verticaal liggen op de strek of op de kop. Vaak wordt dit gebruikt boven een venster of deur. Het zorgt namelijk voor een steviger en stabieler geheel en zorgt ervoor dat een lage muurdeel minder snel zal scheuren. Daarnaast geeft het ook een afbakening van een muuropening en kan de woning door bijzondere metselverbanden een hele andere uitstraling krijgen.

rollaag, rollagen, metselverband, latei, wildverband, metselwerk rollaag, rollagen, metselverband, latei, wildverband, metselwerk rollaag, rollagen, metselverband, latei, wildverband, metselwerk

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven