Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Service

Wij doen ons best om jouw droomhuis helemaal naar wens én volgens voorschriften op te leveren!  Het aantal opleverpunten ligt bij ons ruim onder het landelijk gemiddelde van het keurmerk Klantgericht bouwen. Maar onze service gaat verder. Ook na opleveren staan wij voor je klaar! Wij worden door onze klanten al jarenlang als goed tot uitstekend beoordeeld. Bekijk ook eens de review site bouwnu.nl en lees onze beoordelingen!

Service Team

Wij beschikken over onze eigen service afdeling. Hier worden meldingen direct verwerkt & behandeld. Een medewerker in jouw regio krijgt de melding doorgestuurd en neemt dan contact met je op om te bespreken hoe we de melding kunnen oplossen. Wij houden de kwaliteit van onze dienst hoog door in contact te blijven met onze opdrachtgevers, een uitgebreide enquête te houden en deze bevindingen intern op te pakken.

De garantievoorwaarden van SelektHuis zijn helder en praktisch. Ook na het verlopen van de garantietermijn kun je bij ons terecht met jouw service vraag. We proberen je dan op weg te helpen waar mogelijk. Je hebt immers gekozen voor de service & kwaliteit waar SelektHuis bekend om staat. Dat maken wij graag waar! Uiteraard staat het Service Team ook klaar voor je bij calamiteiten buiten kantooruren en in vakanties.

Service- en garantieverzoeken kun je doorgeven via het formulier Servicemelding. Mocht je ons toch persoonlijk willen spreken, dat kan ’s ochtends op telefoonnummer 0548 – 537 670.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven