Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Terug

Sleutelklaar

Bij sleutelklaar bouwen we jouw woning geheel af, inclusief tegelwerk, sanitair en schilderwerk. De wand- en vloerafwerking kunnen wij ook verzorgen. Je wordt ontzorgt gedurende het hele traject omdat wij alles in huis hebben om het hele bouwproces te begeleiden.

Woning sleutelklaar opgeleverd en dan?

Je hebt gekozen voor sleutelklaar, de woning wordt opgeleverd en de sleutel is overhandigd. Wat moet je dan zelf nog doen? In de woning kun je eindelijk aan de slag met de keuken, het overige behang- of stucwerk, de vloeren en inrichting.

Tip: Denk er aan om ook een bedrag te reserveren voor de tuin. De aanleg hier van kan flink in de papieren lopen en vaak wordt dit over het hoofd gezien!

Wil je meer informatie over sleutelklaar, casco en casco plus? Lees dan hier uitgebreidere informatie.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven