Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Standaard of op maat bouwen?

Eigenlijk is standaard bouwen vaak bouwen met een catalogusbouwer. De eerste keuze die je dus kan maken is of je volgens een standaard plan wilt bouwen of op maat gaat bouwen. Voor beide mogelijkheden gelden enkele voor- en nadelen.

Jouw woonwensen staan centraal

SelektHuis onderscheid zich als bouwbedrijf door de grote mate van vrijheid die je hebt over het ontwerp van jouw droomhuis. Hoewel we wel werken met ruim 20 basismodellen als uitgangspunt, zijn wij erg flexibel. Voorop staat, dat het gaat om jouw woning en jouw budget. Alles moet voldoen aan jouw eisen en wensen. De afwerking en indeling bepaal jij.

Op maat

Op maat bouwen komt veel voor bij een bouwbedrijf in de particuliere sector, zoals SelektHuis. Vaak zijn dit lokale aannemers. SelektHuis is een bouwbedrijf dat al 35 jaar in deze markt werkzaam is en als geen ander weet, hoe een droomhuis gerealiseerd moet worden. Met onze 6 vestigingen, Rijssen, Sneek, Amersfoort, Hedel, Tholen en Moordrecht, zijn wij altijd bij jou in de buurt. We hebben het voordeel van een grote landelijke bouwer, maar de charme van een lokale aannemer. De adviseur die je spreekt en de bouwploeg die jouw woning op de kavel vanaf de grond opbouwt, komt uit jouw regio. Zij spreken jouw taal en weten wat er speelt in de regio.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven