Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Wat is systeembouw precies; hoe werkt het?

Systeembouw van SelektHuis gecombineerd met traditionele bouw is de beste methode om snel & voordelig een eigen huis te bouwen. Een van de vele voordelen van systeembouw is de snelheid waarmee een bouwproject kan worden gerealiseerd. De voordelen van systeembouw zijn groot:

  • betere controle op een goede uitvoering
  • grote mate van onafhankelijkheid van het weer
  • probleem van koudebruggen kan nagenoeg worden uitgesloten

Slim Bouwen

SelektHuis werkt al ruim 35 jaar aan droomhuizen voor onze opdrachtgevers. Dit zorgt er voor dat we inmiddels heel veel ervaring hebben opgebouwd en echte vakmannen in ons team hebben. Zij bouwen elke dag weer met liefde aan het levensgeluk van een opdrachtgever. Samen met deze vakmensen zijn wij tot een goed uitgekiend bouwconcept gekomen. Slim Bouwen!

Dit is een combinatie van traditionele bouw en systeembouw, waardoor we gebruik maken van de grootste voordelen van beide bouwmethodes. Wij vertellen je graag meer over SelektHuis, wie we zijn en hoe we bouwen. Om een goed beeld te krijgen kun je bijvoorbeeld ook even al onze basismodellen bekijken. Daarnaast hebben wij veel woningen online staan ter inspiratie. Je kunt zien wat de mogelijkheden zijn en hoe wij een woning opleveren. Wil je ons persoonlijk spreken? Dan zien we je graag tijdens één van onze evenementen!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven