Triple glas

Door het luchtdicht bouwen principe en de uitstekende isolatie van de woning is de gevel erg goed bestand om het weer buiten te houden. Glasopeningen blijven echter de zwakke schakel in de thermische schil.

Triple glas kan deze zwakke plekken verbeteren. Triple glas houdt de warmte beter binnen en heeft in de zomer het voordeel dat het een deel van de zonne warmte tegenhoudt. Zo voorkom je koude luchtstromen en wordt de woning comfortabeler.

Iedereen kent tegenwoordig wel dubbel glas en de werking ervan. Triple glas heeft dezelfde werking, maar heeft een betere isolerende werking doordat het om 3 lagen glas gaat. Dit isoleert zelfs beter dan HR++ dubbel glas.