Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Waarom is een casco huis interessant?

Een casco huis is vooral interessant als je zelf best wel heel handig bent en graag wat van jezelf wilt toevoegen aan jouw droomhuis. De indeling van elke verdieping kunt je zelf bepalen als het huis is opgeleverd. Je bedenkt de plaatsing van muren, de afwerking van de vloeren en andere elementen van het interieur.

Bij een casco woning worden alleen de dragende constructie en buitenafwerking gebouwd, het huis is wind- en waterdicht. De binnenkant is dan ook nog niet gebouwd bij een casco huis.

Casco, Casco Plus en Sleutelklaar

Naast het afwerkingsniveau Casco en Casco Plus, levert SelektHuis grotendeels Sleutelklaar op. Wil je meer weten over de verschillende afwerkingsniveaus en tot hoever jouw woning afgebouwd per afwerkingsniveau? Lees hier dan meer.

Basismodellen

Al onze basismodellen zijn casco op te leveren. Bespreek met de adviseur wat jouw wensen hierin zijn. Het kan ook zijn dat de verschillende afwerkingsniveaus net niet toereikend zijn. Hierin zijn ook zeker nog dingen mogelijk in goed overleg met jouw adviseur. Denk er wel aan: goedkoop een huis bouwen, kan ook duurkoop zijn! De juiste kennis & ervaring is wel nodig om jouw droomhuis af te bouwen. Uiteindelijk ben je ook zelf verantwoordelijk voor in eigen beheer uitgevoerde werkzaamheden.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven