Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Waarom zou ik mijn huis laten bouwen door SelektHuis?

Waarom SelektHuis een huis laten bouwen. Omdat wij elke dag bouwen aan een droomhuis voor een opdracht gever. Elk uniek.

Een eigen huis laten bouwen is een droom voor veel mensen. Om de droom van zelf een huis te laten bouwen zo plezierig mogelijk te maken, is het raadzaam een ervaren bouwbedrijf als SelektHuis in te schakelen. SelektHuis is dan ook gespecialiseerd in traditionele bouw voor de particuliere markt. Niet voor niets hebben al vele tevreden klanten door SelektHuis hun nieuwe huis laten bouwen!

Sneller en voordeliger bij Selekthuis

Jouw eigen huis laten bouwen door onze vakmensen gaat sneller en voordeliger dan wanneer je eerst een architect zoekt en met deze tot een passend ontwerp moet zien te komen. Zeker omdat je daarna alsnog een aannemer nodig hebt voor de offerte en de realisatie van het plan.

Samen met onze bouwexperts jouw eigen huis bouwen volgens de unieke methode van SelektHuis staat dan ook garant voor:

  • een korte bouwtijd
  • een hoge kwaliteit
  • een uiterst aantrekkelijke prijs.

Bovendien zijn de basismodellen die SelektHuis aanbiedt volledig aan te passen op het gebied van afmeting, indeling, stijl en luxe. Zo ontstaat een uniek plan en kun je geheel afgestemd op jouw eigen wensen jouw droomhuis laten bouwen.

SelektHuis bouwt risicoloos en duurzaam

Een eigen huis laten bouwen hoeft geen moeilijk traject vol risico’s te worden. SelektHuis is een goed georganiseerd ISO-gecertificeerd bedrijf, dat aangesloten is bij:

Als je jouw huis laat bouwen door SelektHuis, is het ook goed om te weten dat alle woningen energiezuinig worden gebouwd (energielabel A) en voldoen aan de wettelijke energieprestatie- en milieunormen.