Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Voorbereiding bouwplannen: Wanneer maak ik een afspraak voor een offerte

Hoe bouw ik een huis? Een veelgestelde vraag, waar wij graag antwoord op geven. Voordat je besluit om jouw eigen huis te laten bouwen door Selekthuis, neem je eerst een paar voorbereidende stappen tot het besluit voor het bouwproces valt:

Oriënterende fase

In de oriënterende fase is het verstandig om eerst brochures bij verschillende bouwbedrijven en catalogusbouwers aan te vragen. Deze adressen vind je in vakbladen, zoals Huis, Kavel&Huis, Van Eigen Grond naar Eigen Huis, Droomhuis en Alles over Wonen. Deze bladen zijn te verkrijgen bij de tijdschriftenhandel, maar ook het internet met diverse forums kan u hierbij helpen. Natuurlijk begin je met het opvragen van onze SelektLiving Magazine!

Gemeente

Het is belangrijk dat je van tevoren bij de gemeente informeert naar de bebouwingsvoorschriften die gelden voor de kavel waar je het huis op wilt laten bouwen. Vaak stelt de gemeente hier verschillende eisen aan; zoals goothoogte, nokrichting, bouwstijl, etc. Door vooraf te informeren voorkom je dat jouw bouwplannen achteraf niet uitvoerbaar blijken doordat de gemeente geen medewerking verleent.

Online blog

Blijf onze website volgen, lees alle informatie rustig door, bewaar belangrijke informatie en laat je inspireren. We plaatsen ook wekelijks nieuwe blogs op het gebied van bouwen & wonen. Zo proberen we jou zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen in deze spannende periode.

SelektHuis evenementen

Wil je meer weten over SelektHuis, een bouwproces, de mogelijkheden? Meld je dan ook eens aan voor een Open Dag of Open huis. Maak kennis met het SelektTeam en leer meer over ons.

Alles inzichtelijk?

Heb je inmiddels de volgende zaken inzichtelijk? Dan is het tijd voor een afspraak!

  • Budget: je hebt een goed beeld van jouw budget
  • Kavel: je hebt een kavel in optie of je hebt al een kavel in bezit
  • Wat mag op deze kavel, oftewel je hebt de voorschriften van de bebouwing opgevraagd

Een afspraak maken met de adviseur uit jouw regio, kan via ons afsprakenformulier of door te bellen met Team Advies & Verkoop op telefoonnummer 0548 – 537 555.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven