Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug WinWin Special

Wat is er mogelijk met de indeling van de WinWin?

Op de begane grond is er ruimte voor een open woonkamer/ woonkeuken, maar deze kunnen ook van elkaar afgesloten worden middels ensuite deuren bijvoorbeeld. Daarnaast is er een bijkeuken waar ook de luchtwarmtepomp geplaatst wordt. De trap (en ook het toilet) bevindt zich in de hal, deze zit op een vaste plek in de woning en kan niet verplaatst worden.

Op de bovenverdieping zijn er 2 dragende wanden in de breedte van het huis. Deze zijn niet te verplaatsen, aangezien dit onderdeel is van de dragende constructie. Hierdoor heb je aan de voorzijde 2 kleinere slaapkamers en aan de achterzijde 1 grote slaapkamer. Uiteraard kun je hier ook 2 grote slaapkamers van maken, door de wand tussen de 2 kleine slaapkamers te laten vervallen. De badkamer zit op een vaste plek op de verdieping en deze kan niet verplaatst of groter gemaakt worden binnen de standaard afmeting.

Er is een technische ruimte op de verdieping aanwezig. Wil je een vaste trap naar de zolder, dan is dit ook de ruimte die gebruikt zal worden om de vaste trap naar de zolder te realiseren. De woning kan NIET verbreed worden, maar WEL verlengd met 60 cm of 120 cm. Dit zal voor de bovenverdieping betekenen dat de achterste slaapkamer ruimer wordt en ook de badkamer verlengd zal worden.

Bovendien kan er nog een muurplaatverhoging van 44 cm toegepast worden, om meer ruimte te creëren op de bovenverdieping. Je hebt hierdoor minder ‘last’ van de schuine kanten van de kap.

Levensloopbestendig bouwen

We krijgen steeds vaker de vraag of een levensloopbestendige indeling ook mogelijk is. Dat is mogelijk, echter blijft de basis met de indeling zoals hierboven beschreven hetzelfde. Voor een levensloopbestendige indeling is er een aanbouw nodig. In die aanbouw kunnen we een extra slaapkamer en badkamer realiseren.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven