Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug Bekijk laagbouw

Wat is hoogbouw

Twijfel je of je een hoogbouw of laagbouw woning wilt? Dan is het belangrijk om te weten wat het verschil is en waarom voor het één of het ander te kiezen.We gaan in deze Veelgestelde Vraag kort in op de term hoogbouw.

Hoogbouw uitgelegd

Hoogbouw is een woning met 2 bouwlagen en kap. Let op: een bouwlaag is niet hetzelfde als een verdieping. Een laagbouw woning heeft doorgaans net zo goed een bovenverdieping. Een hoogbouw woning heeft ten opzichte van een laagbouw woning 1 bouwlaag extra tussen de onderste bouwlaag en de kap.

Een woning wordt als hoogbouw beschouwd, als de goothoogte +/- 6m vanaf de grond is. Naast het verschil in inhoud ten opzichte van laagbouw, is er ook een aanzienlijk prijsverschil tussen een basismodel hoogbouw en basismodel laagbouw.

Basismodellen

We hebben een uitgebreid aanbod aan basismodellen in hoogbouw. Bekijk online de verschillende basismodellen met bijbehorende afmetingen:

 

Meer inspiratie nodig?

Bekijk hier opgeleverde woningen om inspiratie te krijgen voor jullie eigen woning!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven