Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug Bekijk hoogbouw

Wat is laagbouw?

Twijfel je of je een hoogbouw of laagbouw woning wilt? Dan is het belangrijk om te weten wat het verschil is en waarom voor het één of het ander te kiezen.We gaan in deze Veelgestelde Vraag kort in op de term laagbouw.

Laagbouw uitgelegd

Laagbouw is een woning met 1 bouwlaag en kap. Let op: een bouwlaag is niet hetzelfde als een verdieping. Een laagbouw woning heeft doorgaans wel degelijk een bovenverdieping en bij een aanpassing middels bijvoorbeeld een muurplaatverhoging en vaste trap naar de zolder, kan er zelfs een functionele zolderverdieping gecreëerd worden.

Een woning wordt als laagbouw beschouwd, als de goothoogte +/- 3m vanaf de grond is. Naast het verschil in inhoud ten opzichte van hoogbouw, is er ook een aanzienlijk prijsverschil tussen een basismodel laagbouw en basismodel hoogbouw.

Basismodellen

We hebben een uitgebreid aanbod aan basismodellen in laagbouw. Bekijk online de verschillende basismodellen met bijbehorende afmetingen:

 

Meer inspiratie nodig?

Bekijk hier opgeleverde woningen om inspiratie te krijgen voor jullie eigen woning!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven