Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Wat kost een huis bouwen met SelektHuis?

Wat kost een huis bouwen met SelektHuis? Dit is natuurlijk een vraag die we erg veel krijgen! De uiteindelijke prijs van jouw droomhuis is afhankelijk van verschillende factoren.

SelektHuis heeft een vast bedrag voor ieder basismodel. Wil je weten welke basismodellen we hebben en wat de bijbehorende prijzen zijn? Vraag dan onze SelektLiving aan. Deze wordt direct digitaal toegestuurd inclusief onze prijslijst. Zodra er duidelijk is welke basismodel als geraamte dient voor jouw droomhuis, ga je in overleg met de adviseur om te bespreken wat jouw aanvullende woonwensen zijn.

Factoren die o.a. van invloed zijn:

  • Verbreden of verlengen van het basismodel
  • Aanpassen van de dakhelling
  • Uitbreiding in de vorm van bijvoorbeeld een dakkapel, erker of garage
  • Welk afwerkingsniveau is gewenst
  • Materiaalkeuze die afwijkt van het basispakket zoals dakpannen, luiken of extra zonnepanelen

Prijzen SelektHuis

Na dit overleg brengt jouw adviseur natuurlijk alle kosten voor je in kaart. Zo heb je overzichtelijk op een rij welke prijs je betaalt voor jouw droomhuis en voorkomen we onaangename verassingen.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ons Slim Bouwen bouwconcept? Lees hier meer over Slim Bouwen.
De SelektLiving kun je hier aanvragen.

Ben je in het bezit van een kavel en weet je de bebouwingsvoorschriften van de kavel? Dan kun je alvast vrijblijvend aan tafel met één van onze adviseurs om jouw specifieke bouwplannen te bespreken. Maak een afspraak via dit formulier. Wij nemen dan contact met je op!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven