Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Welke keuken zit er in mijn woning?

In de basis

Bij SelektHuis werken we met ruim 20 verschillende basismodellen. Het basismodel is enkel een geraamte om de woning van je dromen helemaal zelf te kunnen aankleden. Een basismodel van SelektHuis kun je een beetje zien als een plattegrond, die we samen met jou vanaf de grond helemaal opbouwen en aankleden. Natuurlijk heeft een woning in de basis een standaard gevelsteen, een standaard deur, een standaard afwerking, etc. Hier is een basisprijs voor, zoals te zien is in onze prijslijst. Een basismodel heeft ook al alles in zich om comfortabel te kunnen wonen met onder andere een badkamer (Villeroy en Boch), vloerverwarming, zonnepanelen.

Geen keuken

Het enige dat in het basismodel ontbreekt is de keuken. Een keuken is namelijk erg persoonlijk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Natuurlijk helpen onze keukenpartners je graag bij het uitzoeken van een keuken. Maar je bent ook vrij om de keuken elke andere willekeurig partij aan te schaffen.

Het voordeel van onze keukenpartners

Als je kiest voor een keuken van één van onze partners (bijvoorbeeld Mandemakers, Voortman Keukens of Keukenmaxx) dan kan de keuken al voor oplevering geplaatst worden. SelektHuis zorgt dan samen met de keukenleverancier voor de juiste tekeningen, voorbereidende werkzaamheden en de plaatsing.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven