Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Terug

Hoe regel ik de aanvraag voor welstandsgoedkeuring en bouwvergunning?

Bouwvergunning huis bouwen, wie regelt dat? SelektHuis regelt alles voor jou! Want bouwen met SelektHuis betekent gewoon dat je compleet ontzorgt gaat worden. Naast het in kaart brengen van jouw woonwensen door de adviseur, het doorvertalen van dit droomplaatje naar de tekenkamer, maar ook de welstandsgoedkeuring en bouwvergunning regelen we voor je. Zo werkt bouwen met SelektHuis, dat is ook Slim Bouwen!

Alles onder 1 dak

Geen externe partijen

Je hoeft dus niet op zoek naar een externe aannemer of architect, maar hebt altijd met één partij te maken. Zo blijft het bouwen van jouw nieuwe huis helder en overzichtelijk. Jij hebt altijd één aanspreekpunt voor al jouw vragen. Zo kunnen wij doen waar wij al jaren goed in zijn en kun jij je concentreren en voorbereiden op de leuke kant van deze spannende onderneming. Inmiddels bouwen we al jaren aan het levensgeluk van onze opdrachtgevers en hebben we bewezen dat onze werkwijze en het bouwconcept echt werkt.

Overtuigd? Vraag dan ook eens onze brochure aan voor meer informatie!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven