Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Terug Werkwijze SelektHuis

Wie kan mijn huis bouwen?

De beslissing is gemaakt: je gaat een eigen huis bouwen! Allereerst ga je dan op zoek naar een bedrijf die dit voor je kan doen. Wie kan jouw huis bouwen? En wie kan je helpen bij het uitdenken van de plannen? Er zijn vele soorten bouwbedrijven of aannemers met allemaal hun eigen werkwijze. Voor wie jij kiest, is natuurlijk volledig aan jou.

beoordelingscriteria

Het allerbelangrijkste bij je keuze voor de bouwer is natuurlijk de kwaliteit. Als je in gesprek gaat met een aannemer, wil je natuurlijk weten of dit een goede partij is. Let hierbij op de garanties en de contracten met onderaannemers. Maar er zijn ook algemene zaken waar je op kunt letten:

 • De kwaliteit van de brochure
 • De website van de bouwer
 • De handelingssnelheid van het bouwbedrijf
 • Opvraag van referentieadressen
 • Is de bouwer aangesloten bij Woningborg?
 • Hoe is de prijs-kwaliteitverhouding basiswoning
 • Mogelijkheden voor eigen inbreng (wijzigingen/zelfwerkzaamheid)
 • Klantgerichtheid van de aanbieder
 • Hoe wordt het bouwbedrijf beoordeelt door andere klanten

Naast de algemene zaken van een bouwbedrijf, moet het bedrijf waar je zaken mee doet natuurlijk ook passen bij jouw wensen. Hoe lang wil je over de bouw doen? Wat wil je zelf doen en wat wil je uitbesteden? Wil je zelf veel regelen of kies je voor één aanspreekpunt die de hele ontwikkeling en bouw onder zijn hoede neemt? Kies je voor een heel exclusief ontwerp met bijzondere constructies en details of wil je juist weinig keuzes? Kies je voor een traditionele aannemer of juist voor een houtskeletbouwer? Elke bouwer heeft een ander concept en werkt op zijn eigen manier.

Werkwijze SelektHuis

SelektHuis gaat uit van een aantal basismodellen waarbij goed is nagedacht over logistiek, efficiënt gebruik van materiaal en effectieve inzet van bouwpersoneel. Slim Bouwen noemen we dit! Wij geloven namelijk dat deze bouwmethode jou het beste biedt van alle mogelijkheden die er in de markt zijn. We hebben de snelheid van een prefabbouwer, maar de kwaliteit en degelijke afwerking van een traditionele bouwer. We hebben de charme van een plaatselijke aannemer en toch kunnen we door ons grote productiecapaciteit schaalvoordelen behalen.

Daarnaast staan jouw wensen staan voorop! Wij zijn geen standaard catalogus bouwer waarbij niets mogelijk is. Binnen ons bouwsysteem van basismodellen is er heel veel mogelijk. Zo is de binnenindeling vrij indeelbaar. Ook de buitenzijde kun je aankleden volgens jouw idee over wat mooi is. Ieder woning is zo uniek.

Kortom: Door traditionele bouw te combineren met prefab onderdelen (houtskeletbouw) uit onze eigen productiehallen, kunnen we snel bouwen en gunstige prijzen bieden.Slim Bouwen is daarom beste manier om je bouwplannen te realiseren! SelektHuis is dé perfecte partner om je te helpen met het maken van de juiste keuzes.  Gedurende het hele traject, is er slechts één aanspreekpunt en dat is SelektHuis. We nemen alles uit handen: van aanvraag van vergunningen tot overhandigen van de sleutel.

De voordelen van Slim Bouwen met SelektHuis

Jij, je dromen en je wensen staan bij SelektHuis centraal. Wanneer je voor SelektHuis kiest, kies je voor eigen inbreng. Wij bouwen geen standaard woningen, maar nemen jouw dromen als basis voor het ontwerp. De belangrijkste voordelen zijn:

 • Met 6 vestigingen altijd in de buurt
 • Eigen bouwpersoneel en specialisten
 • Traditioneel gecombineerd met prefab onderdelen
 • Korte bouwtijd
 • Flexibele basismodellen
 • Zonder zorgen van ontwerp tot ver na oplevering

Hebben we je overtuigd om te kiezen voor SelektHuis? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven