Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Hét bouwbedrijf bij jou in de regio

Ook in het midden van het land heeft SelektHuis een vestiging. Wil je een huis bouwen in Utrecht, Flevoland of Noord-Holland, dan is SelektHuis Amersfoort het bouwbedrijf bij jou in de regio! SelektHuis Amersfoort is 1 van de 6 vestigingen die verspreid zitten door heel Nederland. Ze weten precies wat er speelt in de regio, spreken de taal en kennen de omgeving. Met eigen personeel op de vestiging Amersfoort, hebben wij nagenoeg geen last van lange reistijden en kunnen dus altijd snel & laagdrempelig bouwen aan een droomhuis.

Het ontstaan van SelektHuis Amersfoort vindt plaats in 2006 in de vorm van een overname van Bouwbedrijf Batenburg.  Een goede uitvalsbasis voor Midden-Nederland. Na 3 jaar zorgde de groei van de vestiging ervoor, dat een nieuw pand noodzakelijk bleek. Er is op industrieterrein Vathorst een nieuw pand gebouwd, waar het team van SelektHuis in 2010 zich is gaan vestigen. Vanuit deze vestiging bouwen we inmiddels dus al ruim 10 jaar aan het levensgeluk van onze opdrachtgevers!

Meer informatie over het bouwen van een huis in deze regio of kennis maken met ons SelektTeam in Amersfoort? Bezoek dan 1 van onze evenementen of maak een afspraak met de adviseur!

Onze openingstijden

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur

Wil je langskomen? Bel dan even voor een afspraak!

Euroweg 39
3825 HA Amersfoort

Maak kennis met

  1. Quentin Wilgehof

    Adviseur
  2. Koen Koerhuis

    Adviseur

vacatures

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven