Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Hét bouwbedrijf bij jou in de regio!

Wil je een huis bouwen in het westen van het land? Met onze 6 vestigingen, is er altijd een SelektHuis vestiging bij je in de buurt. In dit geval SelektHuis Moordrecht met een werkgebied  dat zich uitstrekt van het Groene Hart tot aan de drie grote steden in het westen van het land (Amsterdam, Rotterdam en Den Haag). We hebben eigen personeel op de vestiging, hiermee houden we de reistijden kort, spreken we jouw taal & weten we wat er in de regio speelt. Dit draag bij aan het snel & laagdrempelig kunnen bouwen van jouw droomhuis.

SelektHuis Moordrecht heeft inmiddels al wat regionale bekendheid opgebouwd, dat is ook niet gek; deze vestiging bouwt al sinds 1986 aan levensgeluk van onze opdrachtgevers op de particuliere woningbouwmarkt. In 2002 werd het duidelijk dat de vestiging ook een showroom moest hebben. Daarom is er op een markante locatie een uniek pand gebouwd aan de Ambachtweg. Dit pand huisvest ons SelektTeam en natuurlijk die showroom, voorzien van allerlei materialen zoals dakpannen, luiken, deurbeslag, etc.

Wil je weten wat SelektHuis Moordrecht voor jou kan doen? Bezoek dan eens een evenement in deze regio of maak een afspraak met 1 van de adviseurs van deze vestiging!

Onze openingstijden

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur

Wil je langskomen? Bel dan even voor een afspraak!

Ambachtweg 14
2841 LZ Moordrecht

Maak kennis met

  1. Piet van Ardenne

    Adviseur

vacatures

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven