Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Hét bouwbedrijf bij jou in de regio!

Een huis bouwen in Friesland of omstreken? Dan bouw je met de vestiging in Sneek! Op deze vestiging hebben wij natuurlijk, net als op alle vestigingen, eigen personeel. Hierdoor hebben wij geen hinder van lange reistijden en kunnen wij snel en laagdrempelig bouwen aan jouw droomhuis. Onze vestiging in Sneek bouwt van Noord-Holland tot aan Friesland, Groningen en een deel van Drenthe. En wat Sneek niet bouwt, dat bouwt onze vestiging in Rijssen wel! Met aanvullende vestigingen in Amersfoort, Moordrecht, Hedel & Tholen bereiken we bovendien een dekking voor bijna heel Nederland (met uitzondering van de waddengebieden en Zuid-Limburg).

In 1993 vestigde SelektHuis zich in Sneek met een modelwoning en bedrijfspand aan de Koperslagerstraat 21. In 1998 is een groter bedrijfspand gebouwd vanwege de groeiende vraag in de markt. Uiteindelijk bleek ook deze niet meer voldoende in 2011 vanwege de aanhoudende vraag naar vrijstaande woningen in de particuliere markt.  Er zijn nog wat aanzienlijke verbouwingen gedaan waardoor het de vestiging is van vandaag. Vanuit deze vestiging bouwt het SelektTeam van Sneek dagelijks aan het levensgeluk van onze opdrachtgevers.

Wil je meer informatie of kennis maken met ons SelektTeam in Sneek. Dit kan door 1 van onze evenementen te bezoeken of door een afspraak te maken met onze adviseur!

Onze openingstijden

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur

Wil je langskomen? Bel dan even voor een afspraak!

Koperslagerstraat 21
8601 WL Sneek

Maak kennis met

  1. Marcel Holkema

    Adviseur

vacatures

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven