Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Hét bouwbedrijf bij jou in de regio!

Een huis bouwen in Zeeland, omgeving Rotterdam of een deel van Noord-Brabant? Vanuit onze SelektHuis Vestiging Tholen bouwen wij in dit werkgebied.
Naast de vestiging Tholen, hebben wij een hoofdkantoor in Rijssen en vestigingen in Moordrecht, Hedel, Amersfoort en Sneek. Wij zijn dus altijd dichtbij je in de buurt, spreken jouw taal en weten wat er speelt in de regio! Door eigen personeel op alle vestigingen hebben wij bovendien geen last van lange reistijden. Mede hierdoor kunnen wij snel & laagdrempelig bouwen aan jouw droomhuis. Zo heb je de voordelen van een landelijk bouwbedrijf met de charme van een lokale aannemer.

SelektHuis is sinds 1997 gevestigd in Tholen en nam in 1999 Bouwbedrijf van Bergen – Henegouwen over. Na ruim 10 succesvolle jaren, was er behoefte aan een groter pand. Een geschikt pand werd gevonden aan de Stevinweg op bedrijventerrein ‘Welgelegen’. Een mooie locatie voor het SelektTeam dat vanuit Tholen elke dag weer bouwt aan levensgeluk van onze opdrachtgevers. Op deze locatie beschikt SelektHuis bovendien over extra overslagcapaciteit voor West-Nederland.

Wil je meer weten over SelektHuis, over de vestiging in Tholen of over jouw eigen bouwplannen? Bezoek dan eens 1 van onze evenementen of maak een afspraak met een adviseur!

Onze openingstijden

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur

Wil je langskomen? Bel dan even voor een afspraak!

Stevinweg 13
4691 SM Tholen

Maak kennis met

  1. Sjaak Dorst

    Adviseur
  2. Theo van Bennekom

    Adviseur

vacatures

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven