Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Hét bouwbedrijf bij jou in de regio

Ga je een huis bouwen in Noord-Brabant, Gelderland of noordelijke deel van Limburg? Onze vestiging in Hedel is hét bouwbedrijf bij jou in de regio! Met eigen personeel op de vestiging hebben wij geen last van lange reistijden. Daarnaast hebben we ook nog eens een bewezen logistiek proces, waardoor wij onze bouwtijden kort kunnen houden. Zo profiteren onze opdrachtgevers van alle voordelen van een landelijk bouwbedrijf met de charme van een lokale aannemer!

Op 6 juli 2012 opende SelektHuis een nieuwe showroom aan de Baronieweg 5 in Hedel (nabij Den Bosch). Inmiddels zijn we hier uit ons jasje gegroeid en hebben een nieuwe vestiging gebouwd aan de Buitenkamp 1. Deze locatie hebben we in mei 2018 in gebruik genomen en is voorzien van een prachtig ingerichte showroom, om onze klanten op weg te helpen bij de materiaalkeuze. Hiermee kunnen wij nog beter tegemoet komen aan de enorme vraag en gelijktijdig snel, betrouwbaar en efficiënt werken.

Wil jij meer informatie over SelektHuis of onze werkwijze? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie? Dan kun je natuurlijk altijd even een afspraak maken met 1 van onze adviseurs. Ook is het mogelijk om je aan te melden voor onze evenementen zoals een Open Huis of Open Dag!

Onze openingstijden

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur

Wil je langskomen? Bel dan even voor een afspraak!

Buitenkamp 1
5321 KB Hedel

Maak kennis met

  1. Philip den Hollander

    Adviseur
  2. Henk Hospes

    Adviseur
  3. Sandra van Steensel

    Adviseur

vacatures

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven