Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Hét bouwbedrijf bij jou in de regio

SelektHuis heeft 6 vestigingen door heel Nederland. Met in Rijssen het hoofdkantoor, zijn er daarnaast vestigingen in Moordrecht, Tholen, Sneek, Amersfoort en Hedel. SelektHuis is dan ook een bouwbedrijf met landelijke dekking & de charme van een lokaal bouwbedrijf. Een huis bouwen in Overijssel, Gelderland of Drenthe? Wij weten wat er speelt in jouw regio, kennen de omgeving en spreken jouw taal!

De oorsprong van SelektHuis ligt dus in Rijssen. Na een aantal kantoorpanden en productiehallen te hebben bemand, zijn we sinds 2004 gevestigd in ons huidige pand aan de Kalanderstraat 51.  We hebben een eigen tekenkamer die voor alle vestigingen de ontwerpen, bestektekeningen en visualisaties uitwerken. Op de tekenkamer zit bovendien een constructeur, die tijdens het uitwerken van de bouwaanvraag de bouwkundig tekenaar adviseert over de toe te passen constructies.

Er is een showroom, waar o.a. verschillende dakpannen, stenen, kozijn en deuren worden getoond. Naast het kantoorpand staat een magazijn, een verfspuiterij en 2 grote prefab hallen. Kortom, het logistieke hart van SelektHuis bevindt zich in Rijssen!

Regelmatig organiseren wij evenementen zoals Open Dagen, een Kijkje in de Keuken of een Open Huis. Je kunt dan laagdrempelig kennis maken met SelektHuis, onze werkwijze en natuurlijk de mensen achter het bedrijf. Wil je meer informatie? Meld je dan aan voor één van onze evenementen of maak een afspraak met onze adviseur!

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur

Kalanderstraat 51
7461 JL Rijssen

Maak kennis met

  1. Michiel De Ruiter

    Adviseur
  2. Henk Hospes

    Adviseur

vacatures

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven