px

Innovatief in bouwadvies

Virtual Reality in showroom

Sinds kort staat er op al onze vestigingen een VR-bril in de showroom.  De Samsung Gear VR-bril helpt onze klanten bij het vormgeven van hun droomhuis. Virtual Reality, of kortweg VR, is een digitale simulatie van een omgeving. De gebruiker kan helemaal rondom kijken om helemaal ondergedompeld te worden in een levensechte ervaring. SelektHuis heeft met behulp van deze techniek een speciale en innovatieve app ontwikkeld om klanten beter te kunnen adviseren.

Innovatie in de bouw

Onze klanten kunnen tijdens een afspraak de speciale Virtual Reality bril opzetten om zo verschillende SelektHuis omgevingen te bekijken. Wij maken een ontwerp zo niet alleen 2D inzichtelijk maar ook in 3D komt het ontwerp tot leven. Met deze moderne innovatie loopt SelektHuis voorop in de markt.

Uw slaapkamer configureren

De SelektHuis VR-bril heeft 2 apps. De eerste app is de slaapkamer-app. Met deze app bekijkt u een slaapkamer van een SelektHuis waarbij u zelf kunt schakelen tussen verschillende dakhellingen, goothoogtes en kamerindelingen. Niet alleen kunnen de omgevingen worden bekeken. De gebruiker kan door verschillende menu´s en opties heel gemakkelijk zijn eigen wensen configureren. U ontdekt levensecht de mogelijkheden van SelektHuis en ziet uw woonwensen al voordat er de schop in de grond gaat.

Op de eerste verdieping blijkt het vaak lastig om in te schatten hoe groot ruimtes zullen zijn vanwege de schuine kap. Hoe ziet een dakhelling van 40 graden eruit? En wat is het verschil met een 60 graden kap? Hoeveel ruimte ontstaat er met een dakkapel? Welke ruimte ontstaat er met een muurplaatverhoging? Wat is het verschil in ruimte tussen een Matterhorn en Monte Viso? In de app kunt u virtueel een slaapkamer aanpassen aan uw woonwensen. U beleeft de groottes van een slaapkamer levensecht.

In de showroom een woning bezichtigen

Ook door een compleet SelektHuis wandelen is mogelijk met de VR-bril. De modelwoning app geeft u een kijkje in alle kamers van een Jungfrau.  Ook kunt u virtueel rond de buitenkant van de woning ‘wandelen’.

SelektExperience

Wil jij deze unieke belevenis ook ontdekken?

Afspraakmakenformulier