px

Eigentijds & Duurzaam

Vrije kavels te Hilversum

Anna’s Hoeve wordt ook wel de nieuwste, meest moderne woonwijk van Hilversum genoemd. En dat is aan alles te merken. De eigentijdse ogende woonwijk, komt vol met bijzonderheden. Het uiteindelijke streven is een duurzame wijk, met duurzame woningen. Anna’s Hoeve wordt een fantastische wijk om te wonen en zal dat de komende honderd jaar blijven!

En “Volop Genieten, Mooi Wonen” doet u natuurlijk met SelektHuis!
Wij helpen u graag met het realiseren van uw woondroom. Energiezuinigheid en duurzaamheid staan daarbij hoog in het vaandel. Om dit na te streven bouwt SelektHuis altijd volgens de actuele EPC- en milieunormeringen. Verder ontzorgen wij u tijdens het gehele bouwtraject van het prille ontwerp tot en met de oplevering.  Bij ons heeft u één aanspreekpunt, begeleiding van A tot Z en alles onder één dak. Door een goede logistiek en eigen bouwpersoneel bouwt SelektHuis in een zeer korte bouwtijd. Dit alles op een traditionele wijze met o.a. betonnen vloeren en hardhouten kozijnen. En u heeft al een SelektHuis vanaf €129.800,-!

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via 0548-537 555 (Verkoop Binnendienst) of vraag hier onze gratis brochure aan. Voor meer informatie klik hier.